AC/AC netadapter

✓ Maatwerk

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Oplossingsgericht

 

Voor een AC/AC netadapter schakelt u Opijnen in. Wij zijn namelijk dé specialist die u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een universele AC/AC netadapter. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van transformatoren, voedingen en spoelen kunnen we u als geen ander adviseren. Aan de hand van uw wensen, adviseren we u over de producten die u het best kunt gebruiken bij uw toepassing. Zo weet u zeker dat u de juiste netadapter aanschaft.

Voorzie uw apparatuur van stroom met een AC/AC netadapter

Met een AC/AC netadapter voorziet u uw elektrische apparatuur eenvoudig van stroom. U kunt de adapter gebruiken om het apparaat te laten werken, maar ook om een accu op te laden. Een stekkertransformator, die in de adapter verwerkt is, zet de hoge spanning uit het stopcontact om in een lagere spanning, zodat uw apparatuur niet te veel stroom ontvangt.

Ontdek ons complete assortiment

Heeft u interesse in een AC/AC netadapter of wilt u graag transformatoronderdelen bestellen? Wat uw wensen ook zijn; geef deze door aan onze experts en zij kijken dan wat ze voor u kunnen betekenen. Wellicht adviseren we u wel een heel ander product uit ons assortiment. Voor advies op maat neemt u contact met ons op via +31 (0)418-65 15 89 of door een e-mail te sturen naar info@opijnen.com.

Transformator