Transformatoronderdelen

✓ Maatwerk

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Oplossingsgericht

Voor een ruim assortiment aan transformatoronderdelen kunt u uitstekend bij Opijnen terecht. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van transformatoren en voedingen. We zijn leverancier van de meest hoogwaardige transformatoronderdelen, maar onze kracht ligt bij het snel vervaardigen van transformatoren op maat. Vanwege ons excellente vakmanschap en ons ruime aanbod aan onderdelen is het mogelijk om elk soort transformator te vervaardigen. Geef uw wensen gerust aan ons door.

Bent u geïnteresseerd in een transformator?

Bekijk onze transformatoren hier

Transformatoronderdelen voor diverse transformatoren

Met de transformatoronderdelen uit ons assortiment is het mogelijk om diverse transformatoren te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidstransformatoren die gescheiden wikkelingen hebben en beschikken over een maximale secundaire spanning van 50V. Of wat dacht u van een verhuistrafo, waarmee u apparaten die geschikt zijn voor een bepaald net aansluit op een ander net. Wilt u de spanning tussen primair en secundair wijzigen? Kies dan voor een regelbare transformator. Wij denken graag met u mee over welke transformator u het best inzet in uw situatie.

Bestel losse onderdelen voor uw transformator

Uiteraard is het ook mogelijk om losse transformatoronderdelen te bestellen. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over ons assortiment wanneer u belt naar +31 (0)418-65 15 89 of een e-mail stuurt naar info@opijnen.com. Daarnaast is het ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.

Transformator