Producten voor de scheepvaart/ offshore

Heeft u een Noratel scheepstransformator nodig? Opijnen is dan de partner die u zoekt. Op het gebied van de scheepvaart hebben we namelijk legio mogelijkheden. We kunnen hierin dan ook vrij kort zijn. We bieden namelijk de mogelijkheid om nagenoeg elk type transformator die in deze branche voorkomt te bestellen.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit met een Noratel scheepstransformator

Wanneer u een scheepstransformator nodig heeft, kiest u het best voor het merk Noratel. De producten van dit merk voldoen namelijk allemaal aan hoge kwaliteitseisen. Al sinds 1997 verkopen wij producten van Noratel, die transformatoren produceert voor uiteenlopende toepassingen. Dit doen ze voor bedrijven over de hele wereld. Of u nu een scheepstransformator of een autotransformator wilt kopen; Noratel heeft alles wat u nodig heeft. Ook voor bijvoorbeeld een open autotransformator van dit merk kunt u bij ons terecht.

Vraag ons vrijblijvend wat we kunnen betekenen

Werkt u in de scheepvaart en heeft u interesse in een scheepstransformator van Noratel of in een van de andere producten uit ons uitgebreide assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0)418-65 15 89 of stuur een e-mail naar info@opijnen.com. Wij beantwoorden al uw vragen omtrent transformatoren, voedingen en spoelen graag.

 

Meer informatie?

Neem contact op