Noratel autotransformator

✓ Maatwerk

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Oplossingsgericht

 

Wilt u een Noratel autotransformator aanschaffen, waarmee u met slechts één wikkeling hetzelfde resultaat behaalt als bij een transformator met zowel een primaire als secundaire wikkeling? Dan maakt u een goede keuze. Een autotransformator biedt namelijk diverse voordelen. Zo heeft u minder koper nodig voor de constructie, is de constructie goedkoper en is het rendement hoger.

Noratel is de juiste keuze als u een autotransformator nodig heeft

Bij een autotransformator zijn de primaire en secundaire wikkeling niet galvanisch van elkaar gescheiden; ze zijn juist in één spoel met elkaar verenigd. Het Noorse merk Noratel is al jarenlang koploper op het gebied van transformatoren en zij leveren hun producten dan ook wereldwijd aan bedrijven uit diverse branches. Wanneer u voor een autotransformator van Noratel kiest, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Of u nu een klantspecifieke autotransformator nodig heeft of een isolatietransformator; met Noratel maakt u altijd de juiste keuze.

Bestel uw transformator bij ons

Als sinds 1997 verkopen we bij Opijnen de producten van Noratel. Wij kennen dit merk en de producten die ze verkopen daarom als geen ander. Op het gebied van autotransformatoren, die ook wel spaartransformatoren genoemd worden, geven we u graag advies. Ook wanneer u vragen heeft over de andere producten die we verkopen, staan we u uiteraard graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)418-65 15 89 of een e-mail te sturen naar info@opijnen.com.

Transformator