Elektrische voedingen

✓ Maatwerk

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Oplossingsgericht

Elektrische voedingen zorgen voor de nodige spanningen en stromen. Een voeding zet de elektrische energie die vanuit een energiebron komt om in een energievorm met een spanning die geschikt is voor het verbonden apparaat. Wanneer u dergelijke elektrische voedingen nodig heeft, kunt u hiervoor het best ons bedrijf inschakelen. Opijnen is namelijk producent en leverancier van transformatoren, voedingen en spoelen. Wij voorzien u graag van een hoogwaardig product op maat.

Bent u geïnteresseerd in een transformator?

Bekijk onze transformatoren hier

Elektrische voedingen op maat laten maken

Naast dat we leverancier zijn van voedingen, zijn we ook producent. Wij vervaardigen snel en nauwkeurig de elektrische voedingen die u nodig heeft. Ook transformatoren en spoelen, zoals filter- en smoorspoelen , vervaardigen we zelf. Hiervoor maken we nauwkeurige berekeningen met het wereldberoemde RALE-computerprogramma. Wanneer u elektrische voedingen nodig heeft voor een specifieke toepassing, rekent u er dus op dat we de juiste producten voor u vervaardigen.

Geef uw specificaties aan ons door

Wij staan niet alleen bekend om ons excellente vakmanschap, maar ook om onze oplossingsgerichtheid. Heeft u een voeding nodig voor een specifieke toepassing? Ons team van deskundigen denkt dan graag met u mee over de eigenschappen die de voeding nodig heeft. Geef daarom gerust uw specificaties aan ons door. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)418-65 15 89 of door een e-mail te sturen naar info@opijnen.com.

Transformator