Verhuistrafo

✓ Maatwerk

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Oplossingsgericht

 

Een verhuistrafo – ook wel verhuistransformator genoemd – wordt gebruikt om apparaten die geschikt zijn voor een bepaald net, aan te sluiten op een ander net. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit type transformator vooral gebruikt bij verhuizingen naar een ander land of continent. Meestal is een verhuistransformator voorzien van 230 of 240V en 100, 110 of 115V aansluitingen. Deze transformatoren zijn in beide richtingen te gebruiken, zowel van hoge naar lage spanning als omgekeerd. Heeft u een verhuistrafo nodig? Dan bent u bij Opijnen aan het juiste adres.

Een verhuistrafo op maat laten maken

Als specialist in transformatoren beschikken we bij Opijnen over een ruim assortiment aan standaard trafo’s. Ook diverse verhuistrafo’s hebben we op voorraad. Heeft u echter een verhuistrafo nodig voor een specifieke toepassing? Laat dit dan zeker aan ons weten. Wij maken namelijk graag een transformator op maat, zodat deze precies aan uw wensen voldoet. Vanwege ons excellente vakmanschap bent u ervan verzekerd dat u een verhuistrafo van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Uiteraard is dit ook van toepassing als u andere transformatoren op maat laat maken, zoals medische transformatoren of printtransformatoren.

Neem contact met ons op voor uw bestelling

Wilt u graag een verhuistrafo of een ander product bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)418-65 15 89 of door een e-mail te sturen naar info@opijnen.com. Naast transformatoren, voedingen en spoelen, kunt u bij ons ook diverse accessoires bestellen. Geef uw wensen aan ons door, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Transformator